19.9.2024

Нещодавно ми познайомили вас з лінійкою кабельних лотків з обробкою поверхні Magnelis®, які ідеально підходять для розподілу кабелів до фотоелектричних станцій, що поступово заповнюють дахи будівель. Фотоелектричні установки найбільш виправдані на будівлях з плоским дахом, і саме в ці місця ми б хотіли впровадити іноваційні опорні майданчики для кабельних лотків або інших допоміжних конструкцій.

Опорні накладки PPS1 виготовлені з гумового грануляту, стійкого до УФ-випромінювання, в який запресовані кріплення. Міцність матеріалу та нижня сторона накладки, що має покриття проти ковзання, зумовлюють їх як ідеальну опорну систему для кабельних установок на дахах з ПВХ-покриттям, без необхідності використання додаткових матеріалів для запобігання пошкодженню покриття.

Опорна площадка PPS1 L30_GZM має формовану стрічку з обробкою поверхні Magnelis, до якої кабельний лоток кріпиться безпосередньо гвинтом для листового металу (наприклад, STP 4.2X25 TX_ZNCR).

Опорна накладка PPS1 3XM8_GMLZ має 3 гайки з запресованою різьбою М8, якими можна закріпити дротяний лоток за допомогою центральної петлі DZCZ і гвинта S 8X20 або створити кріплення для допоміжних конструкцій.

Елегантний і ефективний монтаж кабельних трас на плоских дахах